avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 856 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Ajutor pentru incalzire 2010
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Ajutor pentru incalzire 2010

Buna ziua!
Stiu ca o sa va dati ochii peste cap, dar va rog mult sa ma luminati:

vor primi ajutorul la incalzire "familiile care (...) obtin venituri mai mici de 615 lei lunar" -
- este vorba de 615 lei Net sau Brut?

(Am luat stirea de aici:
www.avocatnet.ro/con ... )

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 17:51, 6 Octombrie 2010
Este vorba despre venitul net pe membru de familie ,dupa caz al persoanei singure
Se iau in calcul toate veniturile realizate de membru/membrii acesteia,in luna anterioara depunerii cererii
:offtopic:
De ce credeti ca ne-am da ochii peste cap? Ati observat ceva semne in sensul acesta pe sectiunea noastra?
La intrebare vi s-a raspuns de @ynocentta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor incalzire adamantium2010 adamantium2010 Buna ziua! Stiu ca o sa va dati ochii peste cap, dar va rog mult sa ma luminati: in formularea \"familiile care (...) obtin venituri mai mici de 615 lei ... (vezi toată discuția)
Legea 189/2000 odishor odishor Buna ziua Mama mea este beneficiara a legii 189/2000.Cu indemnizatia obtinuta pe aceasta lege , depaseste plafonul de 615 lei pentru acordarea ajutorului de ... (vezi toată discuția)
Ajutoare de incalzire wabar wabar Buna seara, Va rog sa ma lamuriti, daca am certificat de hadicap fiind imobilizat la pat, am dreptul la acest ajutor de incalzire? Am am pensie de ... (vezi toată discuția)