avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale sediu social
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

sediu social

Buna ziua,
As dori sa va rog sa ma ajutati cu cateva informatii.
Ce conditii trebuie sa indeplineasca un sediu social intr-un apartament, societatea este srl.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: cotzo1987 , utilizator 20:57, 6 Octombrie 2010
Pai imi desfasor o parte din activitate la sediu(sunt eu si atat), dar nu implica venirea clientilor la sediu sau ceva de genu. Ideea este ca am specificat ca pentru activitatea de web design voi face o parte din activitate la sediu in momentul in care am deschis societatea.

Aveti idee poate cam ce conditii mai exact trebuie indeplinite?
Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 6 Octombrie 2010
cotzo1987, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl cu sediul social la domiciliul propriu debutant2013 debutant2013 Buna ziua, o persoana fizica doreste sa infiinteze o srl cu sediul social la domiciliul propriu situat intr`un apartament in bloc, se va face un contract de ... (vezi toată discuția)
Acord vecini pt infiintare firma. MoniKa_ MoniKa_ Situatia vecinilor mei pe orizontala si verticala, carora ar trebui sa le cer acceptul pt infiintarea unei firme in apartament, este urmatoarea: stg-nu exista ... (vezi toată discuția)
Deschidere firma pentru transport-persoane in apartament petitemichele petitemichele Buna ziua, Un vecin a achizitionat un microbuz pentru transport-persoane si vrea sa -si faca sediul/biroul in apartamentul in care locuieste, apartament care ... (vezi toată discuția)