dragii mei, in afara de cauzele stipulate de lege, in niciun dosar nu este obligatorie prezenta avocatului DAR daca pierdeti procesul sa va ganditi bine, ca inainte trebuia sa reflectati asupra volumului de cunostinte juridice pe care il posedati sa va dati seama daca puteti sa ii tineti piept judecatorului, la intrebarile sale incuietoare adesea.
da, puteti depune intampinarea si singur.
Daca stiti si puteti sa va aparati interesele singur, puteti parcurge pasii procesuali singur, insa iata "parte acuzata in iesire din indiviziune"nu exista., parat insa da.
Iesirile din indiviziune sunt procese care profita tuturor partilor , insa sfatul meu este sa va angajati avocat.
Buna seara! Puteti sa depuneti intampinare scrisa de dvs. In procesele civile nu este obligatorie apararea prin avocat. Puteti sa faceti orice fel de cerere si sa va concepeti apararea cum doriti. Cu toate acestea nu credeti ca e mai bine sa angajati un avocat ? Oricat va doriti dvs. sa va aparati in propria cauza ca un avocat nu veti reusi. Avocatul are niste ani de pregatire si o experienta care-i permit sa vada lucrurile mult mai bine. Va recomand sa faceti un efort si sa va angajati un avocat asta daca nu doriti sa pierdeti timp si bani. Hotararile judecatoresti au autoritate de lucru judecat si uneori nu mai puteti repara ce ati pierdut. Asa se intampla ca justitiabilii pierd procesele si se mira cum adversarii lor care poate nu aveau dreptate au castigat, dar omit sa ia in calcul faptul ca a lipsit de la proces o persoana care era foarte importanta pentru soarta dosarului: avocatul. Si asta nu e totul. Nu e suficient sa ai un avocat si ai scapat de probleme. avocatul trebuie si el ales. Alegerea e de parte dvs. Mult succes!
Partaj juridic
aramcos
sunt reclamant in un partaj juridic (iesirea din indiviziune mostenire terenuri).
Am numit un avocat sa ma reprezinte,care este forma acceptata juridic ... (vezi toată discuția)