avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Partaj juridic
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Partaj juridic

sunt reclamant in un partaj juridic (iesirea din indiviziune mostenire terenuri).

Am numit un avocat sa ma reprezinte,care este forma acceptata juridic prin care avocatul meu va tine coont de parerea mea.Pana acum am discutat doar prin telefon.
Judecatoria nu accepta ca prin e-mail-ul de contact sa pot comunica cu avocatul .
Care ar fi forma prin care eu sunt sigur ca avocatul sustine solicitarile mele .
E evident ca nu ma pot deplasa pt a depue eu INTAMPINARE la judecatorie.

MARIA
Cand ati contactat avocatul, i-ati relatat situatia si a inteles ceea ce doriti sa dovediti si sa obtineti prin proces. Cererea de chemare in judecata, pe care a redactat-o, probabil ca ati vazut/o. Avocatul in cursul judecatii, va sustine ceea ce a aratat prin actiunea depusa la instanta , in numele dvs. Nu puteti sa/l suspectati ca nu va apara interesele, daca nu aveti motive.
Intampinarea nu se despune de catre partea reclamanta, doar in cazul in care paratii chemati in judecata, formuleaza cerere reconventionala.
In procesele de partaj judiciar, se efectueaza de regula si expertiza tehnica judiciara, la care ar trebuie sa fiti si dvs. la fata locului / (veti fi convocat ) Veti putea spune si expertului punctul dvs de vedere, asa cum ati spus si avocatului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune in partaj ionu roman ionu roman un unchi a formulat o actiune in partaj, de iesire din indiviziune! exista un model de intampinare pentru o asemenea actiune! Tin sa arat faptul ca unchiul a ... (vezi toată discuția)
Intampinare la a 2-a infatisare se poate? lana51 lana51 intr-un proces cu Asociatia de proprietari, s-a amanat cauza pe o alta data! cum se cheama actiunea pe care o pot face impotriva reclamantului? se numeste tot ... (vezi toată discuția)
Model intampinare divort gabriela serbanescu gabriela serbanescu buna ziua, va rog , daca se poate, un model de intampinare divort la judecatorie, fara acordul partilor. multumesc. (vezi toată discuția)