avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... INREGISTRARE C.I.M
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

INREGISTRARE C.I.M

ARE VOIE INSPECTORUL ITM SA INREGISTREZE UN C.I.M DUPA 10 ZILE?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:12, 8 Octombrie 2010
Dupa 10 zile de la ce? De la angajare? Da, are voie in termen de 20 de zile de la angajare.
Ultima modificare: Miercuri, 6 Octombrie 2010
ContSters145137, utilizator
DAVULCU a scris:

ARE VOIE INSPECTORUL ITM SA INREGISTREZE UN C.I.M DUPA 10 ZILE?

Termenul de inregistrare a unui c.i.m. la ITM este de 20 de zile de la data incheierii acestuia - art.1 din Legea nr.130/1999.
Multumesc, mai explicit, am angajat un salariat cu data de 13.09.2010, C.I.M cu aceeasi data, dar l-am inregistrat la ITM pe 23.09.2010 si am primit amenda 3000 lei.

Spuneti-ne ce scrie in procesul-verbal. Care este legea si articolul incalcate?
Poate ati mers cu el intregistrat in REVISAL?

Alte discuții în legătură

Inregistrare contract de munca tromar tromar Care este termenul de inregistrare a unui contract individual de munca la ITM ? Toate unitatile sunt obligate sa inregistreze aceste contracte la ITM ? (vezi toată discuția)
Contract de munca ! - retroactiv ? anca87 anca87 As putea sa-mi fac un contract de munca cu data de 1 februarie , in conditiile in care au trecut cateva luni bune de atunci ? Am inteles ca termenul ar fi 15 ... (vezi toată discuția)
Amenda 10.000 ron munca la negru/ salariat ioana-ramona7 ioana-ramona7 Buna ziua, as dori sa va intreb daca in momentul controlului de la ITM salariatii aveau contracte de munca inregistrate si semnate de catre salariati , iar 5 ... (vezi toată discuția)