avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... cum scap de executarea pedepsei
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

cum scap de executarea pedepsei

Buna ziua,as vrea sa stiu daca ma vreo sansa sa scap de executarea pedepsei in urmatoarea situtie:in februarie 2009 am primit o pedeapsa de 2 ani si 4 luni cu suspendare si 4 ani si 4 luni cu drept de incercare pentru conducerea unui autovehicul in stare de ebrietate co o alcolemie de 0.97 in aerul expirat ,in iulie 2010 am redobandit permisul si in septembrie am comis-o din nou ,am fost oprit pentru un control de rutina si am fost gasit cu 0.52 alcool in aerul expirat si am dosarul in desfasurare.Ce as mai putea face?!
Cel mai recent răspuns: stelian67 , utilizator 22:05, 12 Octombrie 2010
Nu mai ai nici o sansa.
La intrebarea <<Ce as mai putea face?! >> eu nu stiu ce ai mai putea tu sa faci.
Eu nu as mai urca la volan cand vin de la crasma.
complicat,foarte complicat.
de principiu o sa fiti condamnat la o pedeapsa la care se va adauga si suspendarea de 2 ani si 4 luni.
cereti o recalculare ceva si poate scapati de al doilea dosar penal.
vi s-a luat si sange ?
mi-au fost luate doua probe biologice prima a fost de 1.00 iar a doua de 0.85
Din pacate sanse minime, aproape inexistente, pentru ca ati savarsit cea de a doua fapta in termenul de incercare, iar pedeapsa pentru noua infractiune se adauga ( nu se contopeste) la cea veche care se revoca si se executa in intregime.
Solicitati o recalculare si angajati avocat.
prin pedeapsa prescrisa ce se intelege?

Alte discuții în legătură

Alcool la volan- savarsirea infractiunii in termenul de incercare- consecinte ionut2017 ionut2017 Buna ziua,un urma cu 2 ani am primit o pedeapsa de doi ani cu suspendare si 5 de incercare pt furt,de curand am fost prins baut la volan,CE mi se poate ... (vezi toată discuția)
Executare sau suspendare? user3107 user3107 Buna ziua, o cunostinta in anul 2016 a primit o condamnare cu suspendare cu termen de incercare de 2ani si 6 luni, iar in 2018 in ultima luna de incercare a ... (vezi toată discuția)