Buna ziua,as vrea sa stiu daca ma vreo sansa sa scap de executarea pedepsei in urmatoarea situtie:in februarie 2009 am primit o pedeapsa de 2 ani si 4 luni cu suspendare si 4 ani si 4 luni cu drept de incercare pentru conducerea unui autovehicul in stare de ebrietate co o alcolemie de 0.97 in aerul expirat ,in iulie 2010 am redobandit permisul si in septembrie am comis-o din nou ,am fost oprit pentru un control de rutina si am fost gasit cu 0.52 alcool in aerul expirat si am dosarul in desfasurare.Ce as mai putea face?!
nu spune nimeni ca nu mai aveti nici o sansa insa acestea sunt destul de mici.
chiar si daca veti fi condamnat cu executare ce credeti ca e un capat de tara ?
nu ati fi nici primul nici ultimul care ajunge intr-o astfel de situatie.
important este sa fiti barbat,sa va asumati consecintele faptelor,sa le suportati cu stoicism si sa aratati in final ca au fost 2 incidente izolate care de fapt nu va reprezinta.
succes
Sanse ca si inexistente ,mi-e greu sa cred ca exista un om si cu atit mai putin un judecator care sa considere ca dvs nu sunteti un pericol social . Ginditi-va si dvs cam ce circumstante atenuante s-ar putea gasi in cazul dvs?
Eu sincer sa fiu fac mari eforturi sa va inteleg dar nu reusesc. Oare merita sa-ti risti vreo 5 ani de libertate (2 ani si patru luni + pedeapsa ce o veti primi care sigur va fi mai mare ,doar sunteti recidivist de acum) in loc sa iei frumos taxiul . Sigur va costa mai putin chiar daca ati fi avut de mers de la Satu Mare la Constanta.