avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Diferenta de plata la impozit?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Diferenta de plata la impozit?

Buna seara. Am un singur apartament,o masina(1600 cm) si 17 mp teren intravilan cu o constructie usoara(fara fundatie).Am platit impozitele la inceputul anului, integral pe 2010,trebuie sa mai platesc ceva in plus dupa noua lege ? Multumesc pt raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: mariana_marian1778 , utilizator 10:49, 17 Octombrie 2010
Nu trebuie sa mai platesti nimic. :ok:Daca aveai a 2-a proprietete si-o masina peste 2000 cm ,plateai!!!.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! solicit un raspuns juridic privind urmatoarea situatie. ... vaelo vaelo Buna ziua! Solicit un raspuns juridic privind urmatoarea situatie. Am cumparat un apartament de 30,51 mp si balcon de 4,22 mp in suprafata totala de 34,73 mp, ... (vezi toată discuția)
Mostenire teren cristinam28 cristinam28 Buna ziua. As dori si eu un sfat in legatura cu urmatoarea situatie: In 2007 matusa mea a inceput un proces cu Primaria pentru revendicarea unui teren ... (vezi toată discuția)
Teren extravilan curti - constructii. drept de preemtiune? alex1981 alex1981 Buna seara, pentru vanzarea unui teren extravilan care are categoria de folosinta \"curti-constructii\" se poate face contract de vanzare fara respectarea ... (vezi toată discuția)