avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1143 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... buna seara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

buna seara

am o chitanta de mana cu doi martori,de imprumut cu garantie imobiliara ,ce pot face sa nu se vanda imobilul cu care s-a garantat imprumutul,fara consitamantul meu.
Cel mai recent răspuns: ContSters116348 , utilizator 20:57, 6 Octombrie 2010
Solicitati la instanta de jduecatansa se dispuna nulitatea
chitantei de mana, daca e facuta fara consimtamantul dvs.
d/nul Coman cred ca e in eroare de fapt, banuiesc ca d/nul Zamfir a incheiat in interes propriu acea chitanta cu garantie insa ii este teama ca cei carora le/a dat banii sa nu vanda casa si sa nu mai aiva ce sa le ia .P arerea mea este sa inainteye imediat o actiune in pretentii ,civila cu masuri asiguratorii sau penala pentru abuz de incredere
dvs sunteti imprumutatul sau imprumutatorul?
dupa enunt eu cred ca este imprumutatorul ,d/na Margareta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Escrocherie Maiglo Maiglo Bună seara, Ce se poate face împotriva unei persoane ce solicită bani cu împrumut iar apoi nu-i returnează? Aici este vorba de o persoană ce a ... (vezi toată discuția)
Chitanta de mana este antecontract? PPPP PPPP Buna ziua, Am o problema mai delicata. X vinde printr-o chitanta de mana lui Y o dependinta dintr-un imobil asupra careia avea doar folosinta la data ... (vezi toată discuția)
Nelamurire act notarial ! Lumi50 Lumi50 Va rog frumos sa imi explicati ce as putea sa inteleg din urmatoarea formulare , redactata de un avocat si autentificata la notar - \" subsemnatul yyy declar ... (vezi toată discuția)