Buna, ma numesc Metea Iulia, sunt studenta la master Universitatea de Vest Timisoara, Facultatea de Drept Si Stiinte Administrative, specializarea Administratie Publica. Mentionez ca nu am absolvit anul II, ultimul, in vara 2010, pt ca am ramas cu o restanta, datorita careia nu am putut sustine lucrarea de disertatie.
Problema mea consta in faptul ca anul acesta universitar voi fii in anul II stationar si voi absolvi cu promotia care va termina in 2011 si din conducere mi s-a spus ca planul de invatamant al acestora s-a schimbat cu 6 materii, iar eu va trebui sa sustin toate aceste examene, iar cele pe care eu le-am dat in anul II am inteles ca nu mai au nici o importanta. Si mai mult de atat, va trebui sa platesc si fiecare examen in functie de credite, adica in jur de 500 ron/examen, plus taxa de inscriere in anul II stationar, care deasemenea se calculeaza in functie de creditele fiecarui examen...ceea ce este absurd si in acelasi timp foarte costisitor. Nu e corect deloc, pt ca eu am ramas doar cu o restanta, iar acum trebuie sa mai dau si alte examene, plus bani.
Va rog din suflet sa-mi spuneti cui sa ma adresez sau ce sa fac, pt ca nu pot plati atat de multi bani si nici nu e corect ce vor sa fac cei din conducerea UVT..e hotie.
Va rog contactiati-ma iuliametea@yahoo.com sau tel: 0755160048.
Va multumesc.
Deciziile unitatii de invatamant sunt obligatorii tuturor studentilor,fara exceptii
Situatia delicata ,pe care o puteti solutiona eventual numai prin audienta ,bine intemeiata ,la nivelul conducerii universitatii