avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... carte de munca pierduta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

carte de munca pierduta

nu mai gasesc cartea de munca, si ultima data era la mine, deci eu am pierdut-o .
acuma eu as prefera sa fac o carte de munca noua , ca pe cea veche pierduta nu am decat 1 an vechime, ceea ce este neglijabil pt mine. stie cineva daca pot face o alta carte noua, sau trebuie neaparat sa scot un duplicat dupa cea veche ......sau care este procedura. tin sa mentionez ca nu mai locuiesc in acelasi oras, deci as trage mai mult spre varianta cu o carte noua de munca. multumesc
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 18:57, 8 Ianuarie 2008
trebuie sa o declari pierduta si sa o reconstitui.
In cazul in care nu o declari pierduta si iti faci alt carnet de munca esti pasibil de pedeapsa penala :((

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cartea de munca pierduta de catre angajator lukas123 lukas123 Buna ziua, Fostul angajator mi-a pierdut cartea de munca. Ce fac acum ? Am pierdut si vechimea ? Mai sunt inregistrat pe undeva ? Multumesc in ... (vezi toată discuția)
Reconstituirea cartii de munca mariamagdalena mariamagdalena In conditiile in care s-a pierdut cartea de munca, cui trebuie sa te adresezi pentru reconstituirea acesteia si ce acte ar fi necesare? Multumiri pentru ... (vezi toată discuția)
Catre de munca pierduta husaru anca husaru anca buna ziua , mi am pirdut cartea de munca iar va rog sa mi spuneti care este porcedura ??????????? pentru incepout am publicat in monitorul oficial dar ... (vezi toată discuția)