avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... intampinare somatie de plata
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

intampinare somatie de plata

am fost chemat inb judecata pe somatie de plata. la primul termen am solicitat altul pentru angajarea de aparator. maine am termenul nou. pot sa depun intampinarea maine sau este tardiv?
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Dan Cozma , Consilier juridic 15:44, 7 Octombrie 2010
Se poate depune si in ziua infatisarii. In astfel de cazuri, de regula se acorda un termen creditorului, la cererea acestuia, pt. studiul intampinarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie plata andral andral O firma a dat in judecata o institutie bugetara deoarece i s-a platit o parte din factura si acum nu i se mai plateste restul. A fost la proces la judecatorie ... (vezi toată discuția)
Depunere intampinare summergiulia summergiulia am fost citata ca parata in procesul de divort.Pe citatie scrie ca am obligatia de a depune intampinare,cu 5 zile inainte de termnul syabilit.Prinsa cu ... (vezi toată discuția)
Procedura somatiei de plata(oug 119/2007) - comercial andyanya andyanya Creditoarea a deschis in data de 23.09.2010, in baza procedurii somatiei de plata prevazute de OUG 119/2007, o actiune in instanta in vederea recuperarii ... (vezi toată discuția)