avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale tranzactii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

tranzactii

salut, am un SRL si vreau sa vind ulei de floarea soarelui vrac p care il cumpar din camerun la un pret X si sa il vand in india cu un pret Y .
este un contract de 12 luni cu o cantitate X/luna
cumparatorul din india a acceptat oferta mea (pret CIF)
nu am bani sa cumpar cantitatea de ulei dar am clientul din india care are banii.
uleiul nu o sa ajunga niciodata in romania (pleaca direct in india)
cum pot sa efectuez aceasta tranzactie?in ce mod ?
Multumesc ....
Cel mai recent răspuns: gaby_twysty , utilizator 12:12, 7 Octombrie 2010
va puteti folosi de un contract de intermedire/ tranzactie....
avand in vedere ca este un contract p 12 luni se poate ca dupa prima luna sa ies din schema ,dar principalul lucru este ca eu cumpar uleiul la jumatate din pretul p care la acceptat cuparatorul din india , am un adaos comercial de 100%.
deci cum e mai bine si mai legal?
Ultima modificare: Joi, 7 Octombrie 2010
gaby_twysty, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revizie tehnica a unui autoturism in garantie petcudanpetcu petcudanpetcu ce spune legislatia in privinta faptului ca reprezentantele auto te obliga sa faci reviziile in perioada garantie, fara a accepta sa vii cu consumabilele ... (vezi toată discuția)
Import extracomunitar versatill versatill salut..as vrea sa stiu daca imi poate da cineva un sfat pt situatia in care vreau sa import bunuri din afara UE..sa zicem ca exista taxe vamale de 10 %,un pret ... (vezi toată discuția)
Prestari servicii - adaos materiale consumate animis animis Buna ziua, va rog daca ma ajutati sa imi clarific urmatoarea nelamurire: o societate care presteaza servicii de instalatii catre alte persoane juidice cumpara ... (vezi toată discuția)