avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu de odihna necuvenit
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu de odihna necuvenit

Buna ziua,
va rog sa ma lamuriti in aceasta problema:
* in anul 2010 un salariat lucreaza in luna ianuarie, februarie, martie si mai
* in luna aprilie este in concediu de odihna
* incepand cu luna iunie i se acorda la cerere concediu fara plata salariului pana in luna septembrie inclusiv, cu data de 01 octombrie solicita incetarea raportului de munca cu unitatea.
Concediu odihna necuvenit se considera si cota pe luna aprilie cand a efectuat
Cel mai recent răspuns: ctynn , utilizator 13:42, 7 Octombrie 2010
Va rog sa fiti mai clar in exprimare, ce anume doriti sa lamuriti? :stunned:

Salariatul primeste concediu de odihna proportional cu timpul efectiv lucrat.
da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Returnare indemnizatie concediu radujit2014 radujit2014 Lucrez in sistemul bugetar si am urmatoarea situatie: in lunile ianuarie, februarie si martie am fost in concediul medical. Cu 1 aprilie mi-am facut cerere de ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu de maternitate roxaroxana roxaroxana incepand cu data de 4 martie 2015 ma voi afla in concediu de maternitate sunt angajata institutiei din anul 2008, fara vreo intrerupere in perioada 12 ... (vezi toată discuția)
Recalculare concediu de odihna efectuat - la incetarea cim cu 55,b cicix cicix Am fost angajata la o societate timp de 28 de ani anul acesta am avut urmatorul pontaj : ianuarie - 01-24 lucrat cu 24 concediu medical, februarie - ... (vezi toată discuția)