avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... recuperatori
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

recuperatori

buna ziua.am trimis mesaj dar nu am primit nici un raspuns.am si eu o problema cu firma de recuperari credite la care sant cu trei credite restante.din 2009 nu mai lucrez si nu am de unde sa mai platesc am stat un an in italia la care am platit la toate cìte ceva,am fost de acord cu un nou grafic dar nu am putut sa ma tin cu plata si acum imi cere toata suma de 30mii ron.daca nu mai platesc ce se poate intimpla pt ca nu am nimic pe numele meu si locuiesc cu bunicu si parintii.bunicu este foarte speriat ca vine si ìi ia casa.un sfat va rog.multumesc.
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 11:18, 9 Octombrie 2010
In ceea ce priveste executarea dvs silita de catre banca ,atata timp cat nu aveti bunuri mobile sau imobile sau bani in cont ,nu prea au ce sa va faca.Bunicului nu are cum sa-i ia casa ,poate sa stea linistit,la fel si parintii dvs.
Ceea ce cred ca se va intampla va fi ca nu veti mai beneficia niciodata de vreun credit pentru auto ,casa,alte bunuri.
Daca bunicul nu a semnat nimic, poate sa stea linistit. La fel si parintii dvs. Sunteti inscris in centrala incidentelor de plati.
nu au ce sa va faca. va vor pune poprire pe salariu cand il veti avea si vor executa numai bunuri ale dvs ,daca nu se prescrie datoria pana veti dobandi ceva bunuri pe numele dvs.
va multumesc mult pt raspuns,cu acest siti ati salvat pe multi de la inec. d-zeu sa va binecuvinteze
buna seara

care este termenul de prescriere pentru datoriile bancare, si daca se pot executa parti sociale pe care datornicul le are la un srl? multumesc

Alte discuții în legătură

Conditii executare silita Alex47 Alex47 Buna ziua, Am o intrebare am un credit care a fost facut pe numele meu dar de bani s-a folosit altcineva, creditul s-a platit ok pana in feb anul curent - ... (vezi toată discuția)
Credit banca Florin Negrea Florin Negrea Parinti mei au avut un credit si au decedat ,cum poti sa trimiti pe numele lor ca ii executi silit desi ei au fost instiintati cu certificatele de deces , ... (vezi toată discuția)
Executare silita pentru neplata ratelor la un credit mgeorgeta38 mgeorgeta38 Doresc sa cer o lamurire de la un condultant. Fiica mea are un credit de nevoi personale la o banca pe care din cauza ca a ramas fara servici nu a mai putut sa ... (vezi toată discuția)