avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Regulamentul privind siguranta locurilor de detinere ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Regulamentul privind siguranta locurilor de detinere din subordinea A.N.P.

Stie cineva daca a mai fost in vigoare vreun Regulament privind siguranta locurilor de detinere din subordinea A.N.P. inainte celui actual si daca da a fost sau nu publicat in Monitorul Oficial sau nu ?Ma intereseaza si nr si data publicarii.
Actualul ordin a fost publicat in M.Of Partea I la 24.06.2010 si are nr 1.676 C
Cel mai recent răspuns: BX , utilizator 11:07, 8 Octombrie 2010
Este valabil Ordinul 1676 din 24 iunie 2010 (Ordinul 1676/2010)
pentru aprobarea Regulamentului privind siguranta locurilor de detinere din subordinea Administratiei Nationale a Penitenciarelor ce a fost publicat in Monitorul Oficial 523 din 27 iulie 2010 (M. Of. 523/2010).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutorul pentru tinerii casatoriti annag annag asi dori sa stiu daca incepand cu data de 1 iulie se mai da acel ajutor pentru tinerii casatoriti sau nu? si in legatura cu viitoarele mamici ce anume le este ... (vezi toată discuția)
Legea 77/2012 - s-a publicat regulamentul de aplicare? mirela20 mirela20 Buna ziua, am si eu o intrebare. Stiti ceva despre regulamentul de punere in aplicare a legii 77/2012 pentru modificarea si completarea Legii notarilor publici ... (vezi toată discuția)
Exista document oficial, emis in 2012 (nu discutii si promisiuni, d-astea sunt f multe) care suspenda regularizarea pensiilor militare? c-gabriel c-gabriel In camera deputatilor s-a votat cu vot majoritar (in 14 iunie 2012) un proiect de modificare a OUG nr.1 din 2011 care proiect, prevede asa ceva. Se refera la ... (vezi toată discuția)