avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1298 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... politist de la circulatie din botosani regele soselelor
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

politist de la circulatie din botosani regele soselelor

Ultima modificare: Vineri, 8 Octombrie 2010
mabodan, utilizator
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 04:16, 8 Octombrie 2010
gata sa rezolvat
Ultima modificare: Vineri, 8 Octombrie 2010
mabodan, utilizator
Interventie moderator

@everybody :banned:

Am remarcat ca nimeni nu citeste regulamentul de postare inainte de a deschide o discutie in Forum, desi sub orice mesaj se poate citi "declar ca sunt de acord si respect regulamentul Forum-ului Avocatnet.ro". In forum nu se discuta persoanele fizice / juridice, ci ideea.

Daca apreciati ca putem si trebuie sa vorbim oricum despre politisti, va inselati. Apelativele "imbecil", "idiot" etc. nu au ce sa caute in discutiile de pe acest forum.

Va rog sa va editati mesajele in sensul stergerii numelui agentului de politie si a tuturor apelativelor. Ori le stergeti, ori sterg topicul.

Multumesc anticipat,

Gabriela Pintea
Aveti posibilitatea ,in cazul in care veti putea dovedi cele aratate sa formulati sesizare catre IGPR-in atentia Inspectorului General sau catre Directia de Circulatie Rutiera din cadrul aceleiasi institutii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum/pot sterge propriul mesaj postat in forum g.draghici44 g.draghici44 cum sterg un mesaj sau intrebare postata de mine de pe forum (vezi toată discuția)
Despre regulile forumului Segarcea Segarcea Constat ca una din reguli este ca mentionarea numelor persoanelor fizice in mesajele din Forum este interzisa. Ce se intampla daca aceasta regula este ... (vezi toată discuția)
Va rog sa stergeti conturile de consultant si de utilizator! va multumesc! Gabriela  Pintea Gabriela Pintea \"O lupta-i viata, deci te lupta...\". Exceptand faptul ca voi acorda intotdeauna mare atentie [b]unui om[/b], cam asta era esenta mesajului meu din topicul ... (vezi toată discuția)