avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Violare de domiciliu
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Violare de domiciliu

Buna ziua. Am si eu o intrebare ? Daca posed un imobil de 20 de ani si altcineva intra cu fosta peste mine, am si probe video in acest sens , in afara de tulburare de posesie nu este si violare de domiciliu? Ca acte am o chitanta de mana facuta acum 27 de ani. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: BX , utilizator 11:26, 8 Octombrie 2010
Ati formulat plangere pentru infractiunea prev de art.192 c.pen.?
Actiunea penala se pune in miscare la plangerea prealabila a partii vatamate si se adreseaza parchetului careia i-ar reveni competenta sa judece cauza in fond .
Plangerea se formuleaza in termen de 2 luni de la data cunoasterii faptuitorului si se probeaza cu 2 martori.;)
Formulati plangere la politie pentru violare de domiciliu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Violarea proprietatii private melcsy melcsy fapta unde se incadreaza, daca nu este domiciliul victimei, ci un spatiu com in constructie (vezi toată discuția)
Dreptul la proprietate dumitrud dumitrud Un teren cu cadastru si intabulare nu poate fi folosit deorece este ocupat cu solari de 3 vecini. Doi vor sa cumpere parcelele de teren ocupate de ei, cel de ... (vezi toată discuția)
Ce pedeapsa se aplica vecinului care a intrat in gradina mea ... Ofelia Duma Ofelia Duma Ce pedeapsa se aplica vecinului care a intrat in gradina mea a depozitat mizerii, si-a nivelat curtea lui si a aruncat pamintul in gradina si a taiat 2 pomi ... (vezi toată discuția)