Eu ma ocup de organizari excursii internationale,iar in urma cu cateva luni trebuia sa fac o excursie.Din cauza unor situatii mai putin placute nu s-a mai facut.2 dintre Clienti au depus plangere la politie pt inselaciune si abuz de incredere.Unuia dintre ei i-am restituit banii si a mai ramas o clienta si trebuia sa-i restitui 200 euro.Dosarul s-a trimis la parchet.Daca nu am cazier pot face inchisoare sau la ce sentinta ma pot astepta?
Buna seara .
Daca ii restituiti restul de bani si celei de-a doua persoane,poate interveni impacarea partilor,si implicit incetarea urmaririi penale.
Marius Bote .
dl marius bote eu va multumesc pt raspuns si pt timpul acordat,insa daca dosarul a fost trimis deja la parchet deoarece nu s-au inteles partile,ce se poate intampla?poate ne intelegem intr-un final insa ramane fapta,nu?
Eu lucrez la o companie mare si periodic organizez excursii internationale low cost platibile in 2 rate.Am colaborat cu o agentie de turism din Roma Italia pe care am gasit-o pe net pt cazare si de fapt era firma fantoma si nu mi-a oferit cazare ci doar mi-a luat banii.ulterior oamenii mi-au cerut banii.au fost 21 persoane si 20 si-au primit banii inapoi.a mai ramas doar aceasta persoana pt care s-a trimis dosarul la parchet.Cat dureaza pana primesc un raspuns de la parchet?