avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Centrala termica montata ilegal
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Centrala termica montata ilegal

Sunt chiriasa intr-o locuinta ANL in Onesti. Toata vara am stat fara apa calda pe motiv ca sunt datorii (in oras, nu in blocul nostru, care are centrala de scara proprie!). Dar cum a venit octombrie si e foarte frig in casa, vreau sa-mi pun centrala termica de apartament. Pentru ca nu se dau aprobari in acest sens(e locuinta primariei), vreau sa o montez ilegal.
Ce risc in aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: GUVERNATOR MG , Consilier juridic 07:25, 8 Octombrie 2010
nu o sa riste nimeni sa va faca bransament la gaze. Puteti utiliza o centrala electrica..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Debransare de la cet brasov tibiolah tibiolah Daca poate cineva sa ma lamureasca ce acte \" legale \" sunt necesare pentru debransarea de la sistemul centralizat CET / TETKRON Brasov ( furnizorul de ... (vezi toată discuția)
Anl centrală proprie mihaela0889 mihaela0889 Locuiesc într-un apartament Anl (chiriaș) avem centrală comuna pe scara dar cheltuielile sunt exagerat de mari la caldura plus Ca apa o plătim de 2 ori o ... (vezi toată discuția)
Costul unui mc de ac in conditiile in care exista centrala de bloc chara chara Buna ziua , as dori sa stiu , desi a mai fost un subiect asemanator, cam la cat ajunge costul final, catre consumator, al unui mc de AC in conditiile in care ... (vezi toată discuția)