avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Abonamente Orange
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Abonamente Orange

Si eu si sotul avem abonamente la Orange tot de cate 15 euro fiecare ,asta nu ar fi o problema daca am si putea vorbi cu acele minute din abonament. Stam In jud Arad in comuna Zimandu nou la 10 km de Arad si cateodata nu avem semnal deloc ca ne zic multi ca ne tinem telefoanele inchise sau avem semnal si cu cine vorbim ne aud sacadat ( mentionez ca avem telefoane perfomante ). Am facut o gramada de sesizari telefonice la ei de aproximativ 1 an jumate si nimic. Inaitea noastra (nu stam decat de 2 ani aici) au facut si sesizare srisa si semnata cu peste 100 de numere din zona si tot nimic. Ne tot duc cu zaharelul. Mai am 9 luni de contrat si as vrea sa stiu cum as putea sa il anulez. M-am gandit ca as putea sa ma duc la orange sa mai fac o sesizare scrisa sa astept o luna si sa ma duc la opc. Le-am tot spus ca daca nu se remediaza semnalul trec la alta retea si le-am dat si alte numere care tot asa asteapta sa expire contractul si sa renunte.

Va multumesc
Avramut Loredana
Cel mai recent răspuns: Marius Zaharia , Avocat 09:02, 8 Octombrie 2010
Buna ziua !
Trebuie sa fiu transant si fara eufemisme sa va spun ca "dusul cu vorba" este culpa dumneavoastra, ei incasând banii in continuare.
Pentru a rezolva cu adevarat problema, trebuie sa sesizati legal firma prin adresa trimisa prin fax sau scrisoare recomandata cu confirmare de primire. In urma raspunsului primit ( 30 de zile termen de raspuns), daca nu sunteti multumiti, sesizati ANPC- ul , comisariatul judetean. Cu toate aceste raspunsuri, daca nu sunteti multumiti, actionati firma in judecata ( toate persoanele nemultumite, sfatuidu- va sa va angajati aparator). Din pacate, trebuie sa va platiti in continuare facturile pana la data solutionarii cauzei.
Cu stima !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sesizare la orange de aproximativ 10 luni fara rezolvare ! Andrei Carol Andrei Carol In data de 26.06.2020 am incheiat un contract la Orange pentru 5 numere de telefon in valoare de 97 eruro + tva. Primele 2 facturi au venit conform ... (vezi toată discuția)
Rezilieri abonamente telefonie ContSters373704 ContSters373704 Buna ziua,vin cu rugamintea de a mi se spune daca chiar nu pot rezilia unabonament intrucat am facut un abonament la orange si mi s-a dat si un tel si nu sunt ... (vezi toată discuția)
Investigatie frauda facuta de pe o cartela de telefon pierduta lemnarm lemnarm Salutari, Firma pe care o detin are abonament de grup la Orange si un numar de 13 cartele , una dintre acestea a fost ratacita in urma cu 2-3 luni (noi nu ... (vezi toată discuția)