avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Jurisprudenţă Speta culpa medicala
Discuție deschisă în Jurisprudenţă

Speta culpa medicala

Adresez rugamintea utilizatorilor si consultantilor din forum sa imi indice pagini sau link-uri catre spete privitoare la culpa medicala.
In concret, clientul meu a fost operat la piciorul stang desi acesta era sanatos apoi l-au operat la piciorul drept dar au "uitat" sa ii scoata un rest dintr-o tija metalica, vizibila la radiografie. Bineinteles, s-a intamplat in Romania zilelor noastre...
[ link extern ]

O situatie mult mai grava, dar cu elemente similare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Culpa medicala vali_ned vali_ned Adresez rugamintea utilizatorilor si consultantilor din forum sa imi indice pagini sau link-uri catre spete privitoare la culpa medicala. Clienta mea a ... (vezi toată discuția)
Externare ortopedie aurelia56 aurelia56 sotul meu pe data de 10 aprilie ac., a fost accidentat grav si internat cu diagnosticul de politraumatism: femur stang fractura cu deplasare, antebrat stang ... (vezi toată discuția)
Ce etape trebuie sa urmez? k1dand k1dand BUNA ZIUA. De curand am fost agresat de 2 persoane , urmarile agresiunii au fost fractura deschisa de tibie si peroneu fiind internat de urgenta si operat unde ... (vezi toată discuția)