B-) Doresc să fac un referat despre discuţia a şase filosofi despre handbal. Nu am mai auzit până astăzi de un asemenea subiect dar am nevoie de un referat cu un acest conţinut. Nu am reuşit nici măcar să fac un plan al referatului neavând un punct de plecare
Dacă cineva mă poate ajuta aş fi extrem de bucuros.
Vă mulţumesc anticipat. B-)
Uite aici punct de plecare:
Stii sa joci handbal? Iti place jocul asta? Merita sportul asta tot efortul pe care il depun jucatorii? Cati membri are o echipa? Exista diferente intre baschet, fotbal si handbal? Este vreunul dintre aceste sporturi mai bun?
Uite ca ai sase intrebari.
Bafta
esti sigur ca nu a facut cineva misto de tine? sau daca chiar trebuie sa faci un asemenea referat...ti-as recomanda sa cauti un profesor de filosofie si unul de sport...sa ii intervievezi ....sau si mai interesant ar fi sa iti imaginezi discutia acestor filosofi intr-o sauna....dupa un meci de handbal ...sau ....ma rog ...ar fi mutle idei ...dar iti dai seama ca filosofii sunt slabi rau la handbal nu? :)) B-)
Sportul la romani
trope_doi
In primul rand vreau sa precizez ca sportul este o activitate necesara, benefica pentru sanatate atunci cand este practicat cu regularitate si organizat.
Se ... (vezi toată discuția)