avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1046 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... penalizare asociatie propietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

penalizare asociatie propietari

In perioada februarie 2010- august 2010 am acumulat la intretinere o datorie de 1400 ron si penalitati de 200 ron. Am achitat integral la data de 30 septembrie 2010 dar tot mi se percep acei 200 ron penalizari. Ar trebui sa mai am penalizari sau nu?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 12:09, 8 Octombrie 2010
Si asociatia plateste funizorilor penalitati pentru neachitarea facturilor. Vina o poarta restantierii. Deci sunteti bun de plata!X-(
Art 49 din L nr 230/2007 precizeaza dreptul asociatiei de proprietari de a stabili sistem propriu de penalizari pentru orice suma cu titlu de restanta,afisata pe lista de plata
Avand in vedere precizarea conform carei ati achitat integral la data de 30 septembrie,va revine obligatia sa achitati si penalizarea aferenta sumei nechitate in termen legal.
Nu se intelege ce ati achitat. Numai restanta la cotele de intretinere sau .............cotele + penalizari?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalitati intirziere ainginer ainginer buna ziua poate sa-mi spuna si mie cineva cum se face calculul penalitatilor de intirziere la plata cotelor de intretinere Cu multumiri (vezi toată discuția)
Privind legea175/2010 SimonaBardea SimonaBardea Buna ziua! Suntem o Asociatie de Proprietari cu 100 de apartamente in care 80% au un venit mai mic de 1000 ron/persoana si noi in acest moment avem sistata ... (vezi toată discuția)
Penalitati la intretinere luminita ursu luminita ursu am ramas restantiera la intretinere este legal ca sa fie penalitatile mai mari decat restanta asta in conditia care eu mi-am luat angajamentul de-a a plati ... (vezi toată discuția)