avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dispozitie de restituire a proprietatii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dispozitie de restituire a proprietatii

Buna ziua. As dori sa stiu cum pot intra in posesia unei copii a unei dispozitii de restituire a proprietatii, dispozitie data de Primarul General al Municipiului Bucuresti in 2001. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Oana Mitran-costache , Avocat 20:35, 8 Octombrie 2010
fiecare dispozitie se emite nominal, astfel incat puteti cauta doar pe internet daca a postat cineva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 10/2001. aspecte privind procedura parcursa. ContSters234338 ContSters234338 Buna ziua! Am o mare rugaminte la Dvs,am o intrebare legata de aplicarea Legii 10/2001 nerezolvat,detaliez urmatoarele: Primaria Municipiului Bucuresti in ... (vezi toată discuția)
Executare silita legea 10 ;apartament in bucuresti Mircea Razvan Mircea Razvan Am postat acest mesaj la articolul:,,Implicatiile hotararii CEDO in cazul proprietatilor nationalizate. Cum vor fi afectati fostii proprietari'': Am castigat ... (vezi toată discuția)
Proces prelungit inutil ContSters234338 ContSters234338 Buna ziua! Am o mare rugaminte la Dvs,am o intrebare legata de aplicarea Legii 10/2001 nerezolvat,detaliez urmatoarele: Primaria Municipiului Bucuresti in ... (vezi toată discuția)