avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita pentru contribuabilii cu datorii la ...
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita pentru contribuabilii cu datorii la primarie

Buna ziua,

Suntem o autoritate contractanta si vrem sa sa demaram procedura de executare silita in baza titlul executoriu emis potrivit Codului de procedura fiscala pentru contribuabilii care au datorii.

Care sunt pasii de urmat?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: geanina.valean , utilizator 08:58, 11 Octombrie 2010
Puteti fi un pic mai explicita?
Nu vad legatura intre calitatea de "autoritate contractanta" si executarea silita conform CPF?
Sunteti autoritate contractanta si doriti recuperarea unor prejudicii create de cocontractanti sau sunteti serviciu/directie de venituri, impozite si taxe si urmariti recuperarea sumelor datorate bugetului local de contribuabilii localitatii?
Sunt o primarie, iar compartimentul de taxe si impozite urmeaza sa demareze procedura de executare silita pe cei care sunt rau platnici.

Cum se procedeaza?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare executare act administrativ fiscal Ovidiu Pop Ovidiu Pop buna ziua sunt in perioada unui control fiscal si astept din clipa in clipa sa mi se emita decizia de impunere prin care statul ma va obliga la o suma foarte ... (vezi toată discuția)
Poprire qwerta qwerta Buna ziua,va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema.Un pesionar se trezeste cu retinere din pensie fara notificare prealabila de la casa de pensii si afla ... (vezi toată discuția)
Poprire -blocare conturi mirella_1903 mirella_1903 Sunt societate cu capital integral de stat si sunt in administrare speciala si supraveghere financiara conform unui ordin emis de minister din anul 2003....In ... (vezi toată discuția)