Am de platit o factura ,Nu sunt de acord cu plata acesteia in conditiile cerute pe factura . Doresc sa primesc explicatii pentru c e imi cer banii respectivi.
Dau factura cu "Refuz la plata " . IN contract avem stipulat un comision de 0.15% /zi daca nu platesti pana la data .... VREAU sa tiu daca trimit factura cu "refuz" acest "suma"se opreste din crestere???
Scrie-ti pe factura ca refuzati plata,o trimiteti insotita de o adresa in care explicati de ce refuzati plata,trimise prin corespondenta cu confirmare de primire ca sa puteti scapa de plata penalitatilor de intarziere.
Buna seara! Scapati de plata penalitatilor numai daca instanta va va da dreptate si intradevar suma de bani nu are corespondent in marfa efectiv livrata. In caz contrar veti plati penalitati pana in momentul in care faceti plata si daca veti pierde un eventual proces veti plati si cheltuielile de judecata. Analizati si decideti. Mult succes!
Cunatum penalitati
anna2000
furnizorul mi-a trimis spre semnare un contract in care se prevad penalitati de intarziere de 0.15%. i-am spus ca nu semnaz contractul in forma propusa si ca ... (vezi toată discuția)