avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Sporul pentru cei care lucreaza la compartimentul ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Sporul pentru cei care lucreaza la compartimentul "achizitii"

Este adevarat ca se mai poate acorda legal, in continuare, sporul de 75% pentru cei din compartimentul achizitii/investitii?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 11:54, 14 Octombrie 2010
NU este adevarat !
Si totusi in primaria noastra sunt 3 persoane care iau in continuare acest spor.Eu consider ca este jignitor la adresa celorlalti functionari.Ei motiveaza ca au o sentinta judecatoreasca.Da inteleg dar totusi e strigator la cer unii sa plece cu salariu dublu iar ceilalti cu 6-7 milioane ,care desfasoara practic aceeasi munca si volum de lucru , sa fie umiliti.Traim in Romania.
nah....daca au sentinta.... :)
In viata mea nu am auzit de vreun act normativ care sa poata fi invocat in obtinerea unei sentinte civle pentru acordarea unui spor de 75% pentru cei ce lucreaza cu achizitiile publice!!! never! Acest spor se acorda managerilor de proiect pana la aparitia OG 35/2009 si se mai acord prin ministere celor care implementeaza fonduri europene. Atat!
ei, nah...da de sporul de fidelitate la fct publici, ai mai auzit? :P sau sporul de zambet? in romania...orice este posibil.... :)

Alte discuții în legătură

Spor 75% pt cei ce lucreaza cu fonduri europene lidia31 lidia31 Buna ziua ..va rog frumos sa mi spuneti si mie daca se mai da acel spor de 75% pt cei ce lucreaza cu fonduri europene in cadrul unei primarii ..Ce legislatie ... (vezi toată discuția)
Spor 75% gestionare fonduri europene!!!!! nixon19 nixon19 Buna ziua, Impreuna cu primarul am semnat un contract de finantare si atragere de fonduri europene nerambursabile in luna decembrie 2009 si as dori sa stiu ... (vezi toată discuția)
Sporurile Justitiarul711 Justitiarul711 Din cate am inteles un salariat are dreptul la sporuri pana la 30% din salariul de baza. Din cate stiu sporul de conducere este bagat in salariul de baza, deci ... (vezi toată discuția)