avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 275 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... spor 75% pt cei ce lucreaza cu fonduri europene
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

spor 75% pt cei ce lucreaza cu fonduri europene

Buna ziua ..va rog frumos sa mi spuneti si mie daca se mai da acel spor de 75% pt cei ce lucreaza cu fonduri europene in cadrul unei primarii ..Ce legislatie se aplica ...si cum ..
Va multumesc ....#-o
Cel mai recent răspuns: Seffer Laurentiu , Consilier juridic 20:52, 21 Ianuarie 2010
din pacate nu se mai acorda sporuri functionarilor publici si nici nu cred ca mai sunt sanse de asa ceva pentru urmatorii 2-3 ani
Din pacate, plata acelui spor a fost "suspendata pe durata nedeterminata":D de OG 35/2009, inca din 14.04.2009...#-o
Sporul de 75% nu este un spor salarial ci ea este inclusa in salar. Are specific aparte. Ea se acorda in toate tarile europene care lucreaza cu asemenea fonduri iar eliminarea ei ar putea fi contestata in fata instantei de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sporul pentru cei care lucreaza la compartimentul "achizitii" cristina 33 cristina 33 Este adevarat ca se mai poate acorda legal, in continuare, sporul de 75% pentru cei din compartimentul achizitii/investitii? (vezi toată discuția)
Spor 75% gestionare fonduri europene!!!!! nixon19 nixon19 Buna ziua, Impreuna cu primarul am semnat un contract de finantare si atragere de fonduri europene nerambursabile in luna decembrie 2009 si as dori sa stiu ... (vezi toată discuția)
Spor 75% DeaC DeaC O dispozitie de primar poate produce efecte retroactive atunci cand nu confirma existenta sau inexistenta unor drepturi, nici nu stabileste intinderea acestor ... (vezi toată discuția)