avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxe notariale schimbare ipoteca
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxe notariale schimbare ipoteca

Buna seara!
Stie cineva cam cat ar i taxele notariale in cazul schimbarii ipotecii de pe un imobil pe altul? valoarea ipotecii este de 50000 euro.
multumesc
Cel mai recent răspuns: mickyyy , utilizator 10:54, 11 Ianuarie 2008
nu mai e nevoie...am aflat intre timp...taxele notariale sunt in jur de 1500 ron pentru o valoare a ipotecii de 50000 euro...in caz ca are cineva nevoie de informatia asta
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare -cumparare apartament realest25 realest25 Buna seara. Va rog sa ma lamuriti si pe mine in privinta urmatoarei probleme: am 1 singur apartament proprietate personala pe care doresc sa il vand. As vrea ... (vezi toată discuția)
Radiere ipoteca. onorariu notarial si taxa cf alina_valentina alina_valentina Buna ziua, As dori sa aflu cat este taxa notariala pentru radiere de ipoteca? Se poate efectua radierea de ipotedca si la alt notar decat cel care a ... (vezi toată discuția)
Prejudiciu facut de un administrator deltady deltady Buna seara. Va rog sa-mi spuneti cum ar trebui procedat in cazul in care s-a descoperit un furt de circa 12000 ron (echivalentul fondului de rulment si de ... (vezi toată discuția)