avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj

Sunt absolventa de facultate,p e 30 iunie 2010 am avut licenta,as vrea sa stiu daca mai pot beneficia de somaj?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:59, 8 Octombrie 2010
Pentru a fi putut beneficia de indemnizatie de somaj trebuia sa va inscrieti la Agentia de Somaj in termen de 60 de zile de la absolvire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie somaj ilie elena ilie elena Sant somera din data de 01.09.2009 cu 30 ani vechime. In luna iunie 2010 am terminat Facultatea de Management (licenta in iulie 2010 ). Intrebare : Cum pot ... (vezi toată discuția)
Drept de somaj - student care a terminat studiile dar nu a sustinut examenul de licenta anca1988 anca1988 Am terminat cursurile facultatii de Geografie din cadrul Univ. din Buc in septembrie 2010, dar examenul de licenta il sustin abia in februarie 2011. Din cauza ... (vezi toată discuția)
Somaj pescarus pescarus buna, am absolvit facultatea in urma cu un an, timp in care tot incerc sa imi caut de munca, nu am beneficiat niciodata de ajutorul de somaj, as vrea sa stiu ... (vezi toată discuția)