avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj

buna, am absolvit facultatea in urma cu un an, timp in care tot incerc sa imi caut de munca, nu am beneficiat niciodata de ajutorul de somaj, as vrea sa stiu daca am vreo posibilitate sa beneficiez de ajutor de somaj pe baza de licenta desi a trecut atata timp, si daca da, ce acte sunt necesare?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 08:58, 25 August 2010
Ca absolvent nu mai beneficiati, trebuie sa lucrati 12 luni in ultimile 24 de luni pentru a beneficia de somaj.
Ultima modificare: Miercuri, 25 August 2010
carmen a, utilizator
Pentru a fi beneficiat de indemnizatie de somaj trebuia sa va inscrieti la Agentia de Somaj in termen de 60 de zile de la absolvire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somer in evidenta fara indemnizatie? damiangod damiangod Buna ziua Vreau sa stiu daca pot sa beneficiez ajutor de somaj. Povestea e urmatoarea : am terminat facultatea (licenta) anul trecut si de atunci pana acum ... (vezi toată discuția)
Cand pot beneficia de somaj? nomak nomak daca am lucrat un an si 5 luni si mai am inca 2 ani de facultate cand pot primi somaj? va rog sa-mi raspundeti (vezi toată discuția)
Somaj pentru studenti? libraana libraana buna seara studentii la finalizarea facultatii vor beneficia de somaj? daca da ce trebuie sa faca pt a primi somaj. dar cei care sunt angajati intr-un domeniu ... (vezi toată discuția)