avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... OFERTA DE PREÞ pentru teren proprietate de stat - ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

OFERTA DE PREÞ pentru teren proprietate de stat - transmisã de primãrie

Suntem onstructori de bună credinţă ai unei clădiri pe un teren proprietate de stat, teren aflat în folosinţa noastă, am solicitat cumpărarea terenului aferent construcţiei. Consiliul Local a dat o hotărîre prin care este de acord cu vînzarea terenului, conf. Legii 215 R pct.3.
Primăria ne-a transmis oferta de preţ si alăturat o altă hotărîre de consiliu prin care era aprobat raportul de evaluare al terenului iar la paragraful următor se specifica, că în cazul vînzării preţul se majorează cu 60%.
Este corectă modificarea de preţ avînd în vedere Lg. 215 R pct. 3 ...
... Preţul de vânzare se stabileşte pe baza unui raport de evaluare, aprobat de consiliul local sau judeţean, după caz.
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 18:47, 8 Octombrie 2010
opinia mea este ca autoritatile locale au facut un abuz cand au mentionat majorarea cu 60%.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se stabileste pretul unui teren de catre primarie Buna seara ,am un teren in sectorul 1 si doresc sa-l achizitionez am mers la primarie am primit ok pentru cumparare si actele necesare ,rugamintea mea este ... (vezi toată discuția)
Pot cumpara terenul ? pamy pamy Buna seara, Detin o societate comerciala care are cu drept de cumparare un imobil cladire,iar in Cartea Funciara pct.B Partea II referitor la teren ... (vezi toată discuția)
Concesionare teren stilneed stilneed buna ziua.am primit un teren in concesiune si se zvoneste ca sa dat o lege cum ca pamanturile concesionate se dau in proprietate.este adevarat?multumesc ... (vezi toată discuția)