romascanu a scris:
Ordonanţă de urgenţă nr. 97/2005 - privind evidenţa, domiciliul, reşedinţa şi actele de identitate ale cetăţenilor români
Art. 31. - (1) Pentru înscrierea reşedinţei solicitantul va completa cererea pentru stabilirea reşedinţei, pe care o va depune împreună cu actul său de identitate şi cu unul dintre documentele prevăzute la art. 27.
(2) Se exceptează de la obligaţia prevăzută la alin. (1):
a) persoana care locuieşte la o altă adresă decât cea de domiciliu, în interesul serviciului sau în scop turistic;
b) persoana internată într-o unitate sanitară/medicală.
asa.... ma bucur ca vorbim aceeasi limba chiar daca sunt habarnist in legi si chestii din astea.... deci:
persoana care locuieşte la o altă adresă decât cea de domiciliu, în interesul serviciului
repet: locuiesc (domiciuliul) la 40 de km de Tg-Mures; lucrez in Tg-Mures, orasul fiindu-mi garnizoana; locuiesc temporar (resedinta) intr-un camin studentesc... nu sunt prost, nu port nici ochelari. sunt un om care respecta legea. imi amintesc foarte clar ce am citit acum 2 luni: "cadrele militare care isi desfasoara activitatea in garnizoana in care nu au domiciuliul sunt scutite de obligatia flotantului"...in fine, legea poate a fost abrogata, poate s-a pierdut... sa vorbim acum de oug 97/2005...
persoana care locuieşte la o altă adresă decât cea de domiciliu, în interesul serviciului asta nu se aplica la mine?
Ps... am platit amenda si mi-am dat seama ca timpul pierdut pentru platirea amenzii depasea timpul care mi-ar fi trrebuit sa imi fac flotantul...
cu ocazia acestui nou edit vreau sa va multumesc ca imi raspundeti. nu cunosc legea, nu cunosc nici avocati sau persoane cu doxa la cap care sa ma lamureasca. ma bucur pentru orice efort al vostru.