avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ce cod cor as putea pune ptr un muncitor necalificat ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ce cod cor as putea pune ptr un muncitor necalificat in bucatarie la un restaurant

un model de fisa postului pentru lucrator in bucatarie si un cod cor pentru un muncitor necalificat in bucatarie, mapoate ajuta cineva????????/
Cel mai recent răspuns: ContSters145137 , utilizator 23:26, 8 Octombrie 2010
Ai putea incerca asta:
913203 Lucrator bucatarie (spalator vase mari)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod cor muncitor necalificat laborator cofetarie MIRELA_NM MIRELA_NM Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu o informatie si anume: - Care este codul COR pt muncitor necalificat intr-un laborator de cofetarie ( mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Salarizare in functie de incadrare V.Claudia V.Claudia Lucrez momentan ca vanzatoare intr-o patiserie, as dori sa-mi fac carte de munca. Totii vanzatorii de la ei sunt incadrati ca lucrator bucatarie. Pe mine m-au ... (vezi toată discuția)
Postul nu corespunde nici unui cod cor ce fac?? lory_bossa lory_bossa Buna ziua, Am o problema mai complexa care suna cam asa: Am nevoie sa angajez pe perioada verii (sezonier ) la o pensiune (pentru restaurant)o persoana care ... (vezi toată discuția)