avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii salarizare in functie de incadrare
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

salarizare in functie de incadrare

Lucrez momentan ca vanzatoare intr-o patiserie, as dori sa-mi fac carte de munca. Totii vanzatorii de la ei sunt incadrati ca lucrator bucatarie. Pe mine m-au lasat sa-mi aleg o incadrare dar mi-au spus sa fie cam aelasi salariu ca cel de lucrator in bucatarie. Eu am studii superioare. Am cautat in COR dar nu stiu unde sa caut si salariile aferente ocupatiilor. As dori sa ma ajutati.
MULTUMESC anticipat, Claudia
Cel mai recent răspuns: ContSters123067 , utilizator 20:53, 1 Octombrie 2010
puteti opta pentru lucrator comercial-cod cor 522006-salariul minim fiind de 720 lei
Multumesc mult de raspuns si rapiditatea cu care ati facut acest lucru. =D>
As dori daca se poate sa imi mai spuneti si cat este salariul minim pentru lucrător bucătărie (spălător vase mari) 913203. :D 600 RON?
muncitor necalificat in servicii si vanzari. minim 600 lei!
Ultima modificare: Vineri, 1 Octombrie 2010
ContSters123067, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coeficientii de ierarhizare cle cle Buna seara ! As dori sa stiu daca un vanzator ,avand ca studii o scoala profesionala in domeniul textil , se incadreaza la un salariu de 600 ron sau 720 ron ... (vezi toată discuția)
Salariu minim la functia de director marianar marianar Buna seara, Am un angajat care are functia de director tehnic - nu are studii superioare, conform cod cor nu trebuie sa aiba neaparat studii superioare, ... (vezi toată discuția)
Este adevarat ca salariul minim , din octombrie 2009 este 720 lei? MOCANU DOINA MOCANU DOINA La firma unei prietene, a avut control de la ITM, si i-au spus ca salariata angajata trebuia sa fie incadrata cu 720 lei nu cu 600 lei. Stiam ca doar ... (vezi toată discuția)