avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... LAMURIRE Normele pentru acordarea ajutoarelor la ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

LAMURIRE Normele pentru acordarea ajutoarelor la incalzire

DACA AM DOMICILIU LA O ADRESA , DAR NU FIGUREZ LA INTRETINERE SI AM O MASINA MAI MARE DE 1.6 ESTE CORECT CA CEI DE LA PRIMARIE SA REFUZE ACORDAREA AJUTORULUI DE INCALZIRE PERS DE LA ADRESA PE MOTIV CA FIGUREAZA UN AUTO LA RESP. ADRESA ?????????????SAU AR TREBUI SA ACCEPTE DECLARATIA PE PROPRIA RASPUNDERE PRIVIND COMPONENTA FAMILIEI CARE AFECTIV LOCUIESC LA ADRESA??????????:sorry:

'' ajutorul pentru incalzirea locuintei se acorda pe baza cererii titularului, insotita de declaratia pe propria raspundere privind componenta familiei, veniturile acesteia, in care se specifica si numarul de camere aferent locuintei...........Pentru verificarea indeplinirii de catre solicitant a conditiilor de acordare a ajutorului, cererea si declaratia pe propria raspundere sunt insotite de documente doveditoare privind componenta familiei si veniturile realizate de acestia.''
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:47, 9 Octombrie 2010
da,este corect. incorect este ca dvs. aveti domiciliul acolo si nu figurati la intretinere. :)
Nu suntem instanta judecatoreasca ca sa spunem daca este corect sau incorect.

Autoritatile, respectiv primaria, verifica corectitudinea declaratiei in functie de datele pe care le are la dispozitie. Pentru primarie dv. locuiti la adresa respectiva si la acea adresa figureaza un auto cu capacitatea mai mare de 1.600 cmc.

In rest, ca sunteti sau nu trecut la intretinere, aceasta poate fi o situatie de moment si nu reflecta situatia materiala a familiei dv., din punctul de vedere al primariei.

Interventie moderator
Am rugamintea sa nu mai scrieti cu majuscule. Este impotriva regulamentului de postare!
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Octombrie 2010
elga50, moderator
ar trebui sa va faceti macar viza de flotant acolo unde locuiti in realitate, pt ca la primarie asa se vede ca locuiti acolo si aveti auto cu capacitate ce depaseste 1600cmc
cei care locuiesc efectiv, pot declara pe proprie raspundere ca ei sunt cei ce locuiesc la acea adresa
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subventie incalzire ANA NELI SILAGHI ANA NELI SILAGHI Prietenul meu sta la mine,dar adresa o are la parinti lui,care au dreptul la subventia de incalzire.El avand autoturism ,anul trecut parinti lui nu au ... (vezi toată discuția)
Recuperare sume pentru ajutor de incalzire barbone_2006 barbone_2006 buna ziua. am primit acasa o dispozitie a primarului prin care mi se spune sa platesc niste sume legate de ajutorul de incalzire aferente sezonului rece ... (vezi toată discuția)
Ordonanta 86/2010 ajutor de caldura cristinageorgescu cristinageorgescu buna ziua ! am aflat astazi ca parintilor lor mei nu le accepta cererea pt ajutor de caldura pe motiv ca la adresa lor figureaza o masina cu o capacitate de ... (vezi toată discuția)