avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Eliberare certificat constatator pentru punct de lucru
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Eliberare certificat constatator pentru punct de lucru

Buna ziua,pentru eliberarea unui certificat constatator pentru punctul de lucru cu noul cod CAEN actualizat ce acte trebuiesc depuse la ORC?Mentionez ca am certificatul
de inregistrare cu noul cod CAEN si extrasul de registru privind actualizarea obiectului de activitate potrivit CAEN Rev.2.Daca in certificatul de inregistrare eu am cod CAEN 4719 iar eu vreau pentru punctul de lucru cod CAEN 4771,trebuie
sa fac o decizie a asociatului unic?ma puteti ajuta cu un model?Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 07:28, 9 Octombrie 2010
1.toate informatiile le gasiti pe Website:www.onrc.ro
2. cat priveste modelul, orice hotarare a asociatiilor este personificata, astfel incat nu stiu in ce masura v-ar putea ajuta - puteti angaja un avocat pentru ORC
1.Acte necesare pentru infiintarea unui punct de lucru :
- hotararea AGA sau a asociatului unic
- certificat de imatriculare
- cod fiscal
- statutul societatii
- act aditional de infiintare a punctului de lucru
- act proprietate punct de lucru
- schita pentru punctul de lucru
- declaratie pe propria raspundere
- fisa de identificare a agentului economic

2.Pentru completari si actualizari :

[ link extern ]

3.Model decizie:

HOTARAREA ASOCIATULUI UNIC AL
S.C. ___________ S.R.L.
Nr. __________
din _______________

_____________, asociatul unic al ________________., cu sediul in ____________, ______________ având prerogativele şi obligaţiile Adunării Generale a Asociaţilor, prevazute de Legea nr. 31/1990, republicată, în conformitate cu prevederile statutare şi legale in vigoare, la sediul social, reprezentat legal de _____________ astăzi, 09.01.2008,

Avand in vedere prevederile Legii nr. 31/1990, cu modificările şi completările ulterioare, prevederile Ordinului I.N.S. nr. 337/2007 privind actualizarea Clasificării activităţilor din economia naţională – CAEN, şi cu prevederile din Actul Constitutiv decidem:

Art. 1. Actualizarea activităţilor cuprinse în obiectul de activitate al societăţii aşa cum este el descris la Capitolul (articolul)___________ din actele constitutive.
Art. 2. Restul prevederilor Actului Constitutiv al SC. _________ S.R.L. raman nemodificate.

In acest scop imputernicim pe _________, , domiciliat in ____________ posesor al CI seria _______, nr. _________eliberata de __________, sa deruleze toate formalitatile legale in vigoare necesare inregistrarii mentiunilor, sa redacteze si sa depuna la O.R.C. ________ actul constitutiv al societatii in forma actualizata, in conformitate cu prevederile Legii nr. 31/1990 privind societatile comerciale, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare.

Asociatul Unic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coduri caen ina 64 ina 64 Buna ziua,am un magazin cu imbracaminte dama,dar am bagat la vanzare si cateva curele si genti din material inlocuitor(nu piele) si vreo doua -trei margele;in ... (vezi toată discuția)
Procedura registru schimbare sediu declarare punct de lucru comerciantul comerciantul Am reusit sa fac cesiunea la RC Bucuresti si mi s-a spus ca e sediul expirat. Vreau sa schimb sediul la alta adresa si sa deschid un punct de lucru dar in ... (vezi toată discuția)
Adaugare obiecte de activitate - acte necesare vasilemihaela23 vasilemihaela23 Doresc sa mai adaug un obiect de activitate secundar (un nou cod CAEN) la cele 50 de puncte de lucru deja infiintate ale societatii noastre si vreau sa stiu ce ... (vezi toată discuția)