avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

este posibil sa-mi fie executate silit bunurile din Romania pentru datoriile la fiscul dintr-o alta tara C.E. eu fiind cetatean Roman?in tara respectiva eram rezident dar m-am repatriat,iar datoriile reprezinta neplata taxelor a asigurarilor sociale si a asigurarilor de sanatate pe perioada a 5 ani de existenta a firmei pe care am avut-o deschisa pe teritoriul statului despre care va vorbeam (cifra este destul de mare).
P.S. firma de constructii in momentul de fata am dizolvat-o.
Daca cineva stie ceva sigur il rog sa-mi raspunda si eventual sa-mi spuna care este legea ca-ci eu am cautat mult dar labirintul acesta al legilor este atit de complicat si atit de greu de inteles . In asteptarea raspunsului dumneavoastra va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: trainee , utilizator 10:19, 9 Octombrie 2010
Incercati Tratatul de aderare a Romaniei la Uniunea Europeana ratificat prin Legea nr. 157/2005. noi credem ca procedura de executare silita este posibila.
Ce posibilitati as avea sa-mi protejez bunurile din ROMANIA
din cate inteleg datoriile erau ale firmei pe care dvs ati deschis-o in alta tara? iar bunurile sunt bunurile dvs personale? pentru ca in cazul asta persoana juridica si persoana fizica nu au legatura si nu sunteti obligat la achitarea debitelor firmei. mai exista cazul in care, in legislatia tarii respective sa existe societati in care asociatul raspunde si cu patrimoniul sau- pentru asta trebuie sa stiti cum era reglementata societatea pe care ati infiintat-o.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de ajutor! camixdx camixdx Buna ziua, Daca ma poate ajuta cineva in legatura cu faptul ca am de invatat dintr-o bibliografie despre Politica in transporturi. Mai exact, am de invatat ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva taxei de prima imatriculare in romania gabitzu1ro gabitzu1ro as dorii un model de plangere impotriva taxei de inmatriculare rog daca ma ajuta cineva. ms=D> (vezi toată discuția)
Dizolvare firma Z.A.G. Z.A.G. Buna ziua . Ma aflu in proces cu fostul meu sot , de care sint divortata si am avut impreuna un bar , de dizolvare a firmei . Eu am dus documente si martori in ... (vezi toată discuția)