In urma cu ceva timp am lucrat la o companie de telefonie mobila si ulterior am avut concediu medical.Pt ca nu am adus la timp concediul medical mi s-a suspendat contractul de munca iar ulterior am fost demis.Intre timp am achizitionat de la cineva 3 numere de cartela de aur gen 07xx444444,07xx800800 si la randul meu le-am vandut mai departe.Am fost acuzat ca mi-am incalcat cotractul de munca si ca nu am respectat clauzele de confidentialitate si ca am luat informatiile despre numar din companie si ca le-am luat abuziv,insa nu este asa.Vor sa ma actioneze in judecata.Ce mi se poate intampla?Imi pot cere si despagubiri de ordinul zecilor de mii de euro?La ce se incadreaza,care este pedeapsa si cat poate dura un astfel de proces?Ce ma invatati sa fac?
nu vad legatura intre demitere si cumpararea numerelor de telefon!
ati contestat decizia de concediere?
ce prevede regulamntul intern in caz de b.o., in cat timp vi s-a spus ca trebuie sa il comunicati sau sa anuntati?
Trebuie sa vedeti in contractul de munca cum era formulata clauza de confidentialitate si care era sanctiunea nerespectarii acestei clauze. Este posibil sa fiti obligata la plata prejudiciului material suferit de societate ca urmare a faptei dvs, dar acel prejudiciu va trebui dovedit.
nu erau stipulate in contract daunele in caz de neconfidentialitate.Acum sunt amenintat ca voi fi actionat in judecata si mi se vor cere sute de mii de euro.Imi pot face asta?Ar trebui totusi sa verifice daca am luat nr in mod abuziv,nu?sa demonstreze asta.ce pot face,pt ca ar insemna sa ma judec cu o companie cu sute de avocati