avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credite nevoi personale fara garantii
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credite nevoi personale fara garantii

buna ziua, as dori sa-mi spuneti ce se poate intampla in cazul in care nu mai pot plati ratele la credite, nu am nici un fel de bunuri pe numele meu ,nu sunt angajata si creditele au fost luate doar pe baza adeverintei de salariat! bunurile de larg consum(aragaz,frigider,masina de spalat,tv etc ) le pot lua de la adresa de domiciliu?trebuie sa fie titularul de credit neaparat prezent sau pot intra recuperatorii in casa in absenta mea?
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 15:45, 9 Octombrie 2010
Garantati cu bunurile prezente si viitoare, creditorul poate sa astepte sa dobanditi venituri ( salarii viitoare etc.).
Greu de crezut ca va ia cineva frigiderul din casa.
Nu intra recuperatorii peste nimeni, o sa primiti somatii de plata.
multumesc mult pt.raspuns! eu momentan sunt plecata din tara in cautarea unui loc de munca (este singura sansa altfel nu voi reusi sa-mi platesc ratele),de accea am intreabt daca pot intra recuperatorii in casa in lipsa mea. de cateva saptamani lasa fel si fel de hartii in usa cu amenintari de executare silita a bunurilor mobile si imobile! ce pot executa?
In prezent nu au ce executa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita imobil IBrandusa IBrandusa Buna ziua, aveti idee din momentul primirii instiintarii executarii silite, cat dureaza pana la evacuarea din casa? Si daca e legal sa puna proprire si pe ... (vezi toată discuția)
Executare silita am rate la 3 banci an valoare totala de 1500ron lunar.venitul meu este de 1600ron cu tot cu alocatiile celor 2copii.sotia nu lucreaza si locuim cu chirie la ... (vezi toată discuția)
Curiozitate UnSimpluUtilizator UnSimpluUtilizator Buna ziua. Astazi, unul dintre parinti a fost sunat de o \"parasuta\" de la un IFN (a vorbit ca la usa corpului, ma intreb cine angajeaza asemenea maimute ... (vezi toată discuția)