ma prins politia de frontiera cu o masina cu nr expirate, am declaratie etc....dupa ceva timp mia venit citatie sa ma prezint la cea mai apropiata sectie d politie m-am dus am dat din nou declaratie si mi s-a retinut permisu nu se stie pe cat timp i sf, mia dat dovada pe 15 zile dupa care am prelungito dar au trecut 5 luni d atunci, mi s-a facut din penal in administrativ si mi s-a spus sa astept o foaie acasa o astept d 3 luni ji nimik, cum pot sa imi recuperez permisu? multumesc
deci pentru un caz penal ati scapat destul de usor
trebuie sa intrebati daca l-a anulat sau ce masura s-a luat... in functie de asta o sa stiti daca vi-l recuperati sau nu
mergeti la parchet si interesati-va de dosarul d-voastra; se pare ca ati primit o amenda administrativa intrucat fapta nu prezinta gradul de pericol social al unei infractiuni- ar trebui sa primiti o ordonanta/rezolutie a procurorului, probabil aceasta nu a fost inca redactata , dar mergeti si interesati-va la parchet. Ar trebui sa fiti fericit ca procurorul a dat dovada de intelegere si nu a dispus trimiterea d-voastra in judecata.
avocat Cristina Popescu
Buna ziua !
Va prezentati la parchet, pentru a solicita rezolutia in baya cereia sa va ridicati permisul de la politie.
Cu stima !
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Permis auto
musteata
Buna ziua.DE curand am avut un mic accident cu un taximetrist.Nu a fost minic grav dupa accident sa linistit toata lumea nici o victima nimic.Cand ajung la ... (vezi toată discuția)