avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permis retinut
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis retinut

ma prins politia de frontiera cu o masina cu nr expirate, am declaratie etc....dupa ceva timp mia venit citatie sa ma prezint la cea mai apropiata sectie d politie m-am dus am dat din nou declaratie si mi s-a retinut permisu nu se stie pe cat timp i sf, mia dat dovada pe 15 zile dupa care am prelungito dar au trecut 5 luni d atunci, mi s-a facut din penal in administrativ si mi s-a spus sa astept o foaie acasa o astept d 3 luni ji nimik, cum pot sa imi recuperez permisu? multumesc
deci pentru un caz penal ati scapat destul de usor
trebuie sa intrebati daca l-a anulat sau ce masura s-a luat... in functie de asta o sa stiti daca vi-l recuperati sau nu
mergeti la parchet si interesati-va de dosarul d-voastra; se pare ca ati primit o amenda administrativa intrucat fapta nu prezinta gradul de pericol social al unei infractiuni- ar trebui sa primiti o ordonanta/rezolutie a procurorului, probabil aceasta nu a fost inca redactata , dar mergeti si interesati-va la parchet. Ar trebui sa fiti fericit ca procurorul a dat dovada de intelegere si nu a dispus trimiterea d-voastra in judecata.
avocat Cristina Popescu
Buna ziua !
Va prezentati la parchet, pentru a solicita rezolutia in baya cereia sa va ridicati permisul de la politie.
Cu stima !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis auto musteata musteata Buna ziua.DE curand am avut un mic accident cu un taximetrist.Nu a fost minic grav dupa accident sa linistit toata lumea nici o victima nimic.Cand ajung la ... (vezi toată discuția)
Dosar penal - cand pot recupera permisul? crisu_10 crisu_10 Buna ziua.Vreau sa va explic si eu situatia mea.Am fost depistat in trafic cam akum 1 an si 2 luni.etilotest 0,84,probe biologice 1,25 respectiv ... (vezi toată discuția)
Cat dureaza pana primesc rezolutia? nedelcu catalin nedelcu catalin buna ziua as vrea sa stiu si yo cat dureaza pana i-mi trimete rezolutia la un dosar in care am avut accident care sa produs cu victima(ranire). aq dosaru meu e ... (vezi toată discuția)