avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permis auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis auto

Buna ziua.DE curand am avut un mic accident cu un taximetrist.Nu a fost minic grav dupa accident sa linistit toata lumea nici o victima nimic.Cand ajung la politie aflu ca mi sa facut dosar care il va inainta catre procuratura.As dori sa stiu si eu ce am gresit si cam la ce sa ma astept din partea procurorului (si desigur cam cat dureaza, daca se poate face ceva in legatura cu durata, sa primesc raspuns mai repede sau stiu eu ce).Acum eu circul cu dovada pe care nici nu am mai prelungito, soferul taxiului sia facut masina cu asigurarea mea, toate bune si frumoase, iar eu am ramas cu buza umflata.Va multumesc si astept raspuns cat mai urgent daca se poate.
Cel mai recent răspuns: musteata , utilizator 19:12, 4 Noiembrie 2010
dosar pentru savarsirea carei infractiuni ?
asta vreai si eu sa stiui
Cer scrie in dovada pe care v-a dat-o agentul constatator la ridicarea permisului ?
nu inteleg nimik din scrisul militianului.....ceva de genu accident cu victima....dar nu era nici o victima toata lumea e bine sanatoasa ....:(:(:(:(....nu se poate face nimik in legatura cu asta....:help:...permisu e viata mea..daca il pierd ma pierd pe mine
Mergeti la politie si vedeti situatia,iar apoi comunicati-ne ce ati aflat acolo.Luati legatura cu ofiterii de la accidente si in functie de aceasta,daca aveti posibilitati materiale,angajati un avocat.

Alte discuții în legătură

Permis margarit2016 margarit2016 Salut. Anul trecut in decembrie am fost implicat intr-un accident rutier in care m-i sa intocmit dosar penal. Am avut dreptul la dovada inlocuitoare pe care ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu victima savinmarius savinmarius acum un an de zile am avut un accident cu victima si alcool la aparatu cu echilotestu mia iesit 0.80 dupa care am dus la recoltarea de sange la care miau ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu victima neanuntat la politie Bamburic01 Bamburic01 Buna ziua, Acum 1 luna si o sapt ,am acrosat un pieton pe trecerea de pieton ,din inconstienta si speriat fiind de un grup de pers aflate in apropriere de ... (vezi toată discuția)