Buna seara,va rog sa-mi raspundeti si mie problema mea este ca sotul a bagat divort pe motiv de gelozie insuportabila di partea mea dar el este mutat cu o femeiesi este impreuna cu ea de cateva luni bune,a plecat de acasa acum 2 luni ,pot sa-l dau la parasire de domiciliu acum dupa ce a bagat divort si are relatii extraconjugale?tin sa precizez ca avem un copil impreuna si mai are un copil din prima casatorie.El de cand a plecat mi-a pus bani pe card ca fiind pensie alimentara,dar de copil nu la mai interesat de nici un fel ,cred ca in doua luni a vazut fetita cel mult 2 ore ,cand copilul il suna gaseste motive sa nu vina sa o vada.Un copil la varsta de 5 ani are mai multa nevoie de afectiune decat de bani .Pot sa mai fac ceva sau este prea tarziu.
multumesc
Nu cred ca o sa rezolvati ceva reclamandu-l. Incercati sa discutati cu el si vedeti daca se mai poate lega ceva. In caz contrar, divortati in termeni amiabili ...lasati o usa deschisa macar de dragul copilului, care ar suferi mai mult in cazul in care, pe langa un divort, va asista si la niste certuri care nu pot aduce nimic bun.
Parasirea de domiciliu si relatiile extraconjugale nu sunt infractiuni,desi nu puteti depune plangere sau ceva in acest sens.
Insa acestea ar putea fi in favoarea dvs. in ceea ce priveste incredintarea copilului spre crestere si educare.;)
Puteti formula in cadrul procesului de divort, o intampinare -cerere reconventionala pe cale careia sa solicitati desfacerea casatoriei din culpa exclusiva a sotului dvs., aratand care sunt motivele pentru care aceasta casatorie trebuie defacuta din culpa sa ( relatie extraconjugala, parasirea domiciuliului etc)
Parasirea de domiciuliu nu este incriminata de lege, prin urmare in acest sens nu exista nici un temei de drept pentru o eventuala plangere sau actiune .:sorry:
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Vreau sa divortez
bladecris
Buna ziua, am cateva intrebari referitoare la divort, prin postul pe acest forum as dori si alte pareri in speranta ca voi gasi o solutionare mai rapida sau ... (vezi toată discuția)