avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1041 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... teren gratuit de la primarie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

teren gratuit de la primarie

SUNT DIN SAT.MIERSIG.COM.HUSASAU DE TINCA AM 32 ANI.SUNT CASATORITA DE 4 ANI SI AS DORI SA MA AJUTATI CU O PROBLEME.AM DEPUS LA PRIMARIA COMUNEI DE 2 ANI CERERE PENTRU LOC DE CASA SI NICI PANA AZI NIMENI NU PRIMESC NICI UN RASPUNS NE TOT AMANA DIN MOTIV CA NU A VENIT TOPOGRAF DE LA BUCURESTI. VA ROG FRUMOS DACA PUTETI SA IMI SPUNETI UNDE AS PUTEA APELA CA CU EI NU MAI MERGE. CU STIMA MONICA
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 12:05, 10 Octombrie 2010
Buna ziua !
In primul rand va rugam sa respectati regulamentul forumului si sa nu mai scrieti cu majuscule .
Apoi , primaria nu este obligata sa va dea teren , insa era obligata sa va raspunda in termenul legal de 30 de zile conform legii 544/2001 , actualizata . Acum nu stiu daca se merita sa actionati in instanta primaria pentru a o obliga sa va raspunda la respectiva cerere ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sa denunt primaria olarflorin olarflorin bunaziua , primaria vrea sa sape sa devieze un parau la 2m de casa mea , ce pot face? (vezi toată discuția)
Doamnelor,domnilor avocati un raspuns corect pe legea 544.2001 informatie publica ? telecomanda telecomanda Solicitare informatie pe legea 544/2001, termen actionare in instanta institutie publica Exemplu de caz : Pe data de:05.03.2015 am facut o cerere pe legea ... (vezi toată discuția)
Legea 544/2001 westkontakt westkontakt Buna seara, dupa indelungi staruinte am primit decizia (in scris) de acordare a indemnizatiei lunare dupa 3-4 cereri si ultra-cereri si sesizari. Nu vreau sa ... (vezi toată discuția)