avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cum pot sa denunt primaria
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cum pot sa denunt primaria

bunaziua , primaria vrea sa sape sa devieze un parau la 2m de casa mea , ce pot face?
Cel mai recent răspuns: Marius Zaharia , Avocat 18:07, 28 Noiembrie 2010
Buna ziua !
O sesizare indreptata catre primar si/ sau prefectura judeteana( a municipiului Bucuresti dupa caz) in temeiul Legii 544/ 2001 actualizata si daca raspunsul este nefavorabil sau nu vi se raspunde, puteti actiona primaria in instanta .
Cu stima!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspuns sesizare catre primarie Suntag Suntag Cum pot obtine un raspuns de la primaria locala? Am inaintat mai multe sesizari in ultimul an si nu am primit niciun raspuns oficial (scris) Sunt obligati ... (vezi toată discuția)
Teren gratuit de la primarie apopei monica apopei monica SUNT DIN SAT.MIERSIG.COM.HUSASAU DE TINCA AM 32 ANI.SUNT CASATORITA DE 4 ANI SI AS DORI SA MA AJUTATI CU O PROBLEME.AM DEPUS LA PRIMARIA COMUNEI DE 2 ANI ... (vezi toată discuția)
Adresa la primarie fara raspuns shoni17 shoni17 Buna ziua! Am solicitat printr-o adresa inregistrata la primarie lamuriri prvind situatia juridica a unui teren pe care am in propietate un imobil. Am primit ... (vezi toată discuția)