avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1026 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... CANADIAN A DAT BIR CU FUGITII
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

CANADIAN A DAT BIR CU FUGITII

DIn motive personale prietena mea(cetatenia romana) si-a informat sotul canadian ca doreste ferm sa divorteze in anul urmator,adica 2008. Acesta s-a opus dintotdeauna divortului si ca urmare a dat bir cu fugitii in Canada cu domiciliu necunoscut prietenei,asa sperind sa impiedice divortul si sa o faca pe prietena sa isi schimbe parerea.Ei au locuit de citiva ani in tara si el are domiciliul comun in Romania,el avind drept de resedinta,nu au copii si casatoria a avut loc in Canada,din cauza nuntii si a rudelor lui. Sotul meu este american,am incercat sa il cautam ,am scris la diferite institutii,din pacate detectivii sunt foarte scumpi si Canada este mare.Poate prietena sa divorteze si fara acordul lui (el mai are inca sedere valabila in Romania la adresa prietenei) si fara a sti unde este el acuma in Canada?Poate fi el citat la domiciliul din tara?
Si inca o intrebare.Apartamentul de la bloc a fost cumparat de prietena mea inainte de casatorie,poate el avea pretentii materiale la acesta (nu a investit nimic in el),si-a anuntat doar resedinta acolo cit a stat in Romania.dupa cite stiu eu nu poate avea pretentii la el.
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 12:08, 11 Ianuarie 2008
Da, poate divorta, insa e destul de dificila procedura initiala, de adrese la autoritati, de citare... apoi e normal.
In afara de apartament, mai sunt bunuri?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort? sexy sexy :(( rog ajutati-ma in legatura cu divortu:( Am o prietena care acum 3 ani sa casatorit in Canada .Acum.... a stat cu sotul ei 2 ani in Canada,intre timp ... (vezi toată discuția)
Casatorie in canada-divort in ro? excape excape Buna ziua, m-am casatorit acum 3 ani in Canada cu un canadian, dar nu am avut domiciliu comun, defapt eu am locuit in tot acest timp in Romania, iar el in Ca, ... (vezi toată discuția)