avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... hartuire?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

hartuire?

buna ziua.de un an si ceva,ma tot suna ine cu nr. ascuns.acuma am aflat numarul.ce pot sa fac.are rost sa-i fac pplangere?nu m-a amenintat dcat odata,in restc tot vorbeste aiurea.
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 17:51, 10 Octombrie 2010
Parerea mea este fie sa-l ignorati, fie sa va schimbati nr. de telefon.Daca nu va ameninta, nu va santajeaza...nu va creeaza cine stie ce nelinisti...veti irosi timpul pe la parchet...
In conditiile in care telefoanele respective nu sunt de natura sa va afecteze drepturile/interesele legitime,nu va creaza stare de teama sau panica ,nu se justifica eventuala plangere
si pe mine ma suna cam de doua ori pe saptamana cineva de pe nr ascuns si nu vorbeste.
las telefonul cate jumatate de ora si tot nu inchide.
la inceput ma enerva insa nu are rost asa ca -l las sa sune.
nu cred ca veti reusi mare lucru si o sa va si enervati.
din ce spuneti nu sunt intrunite conditiile pentru existenta infractiunii de amenintare.mai bine ignorati persoana.se va plictisi la un moment dat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O mica gluma, politia pe drum kittykz kittykz Nu stiu daca titlul este relevant, dar sa va povestesc. Eu am 16 ani, am dormit la o prietena joi seara. Ei i-a venit minunata idee de a face farse cuiva, dar ... (vezi toată discuția)
Hartuire daniel100 daniel100 buna ziua, va rog sa-mi dati un sfat...........am mari probleme cu cineva care ma suna cu nr ascuns si ma ameninta . Ce pot face ,,,,,,pot afla nr ascuns sau ... (vezi toată discuția)
Apel cu nr.secret mihaela2007 mihaela2007 sunt vesnic deranjata pe mobil cu nr.secret. ce pot face in acest caz? plangere penala? adresata cui? (vezi toată discuția)