avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mosteniri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mosteniri

salutare am si eu o problema casa in care stau este pe numele bunicului meu adica tata lu tata , tatal meu a decedat acum 2 ani si ei acuma vor sa ma dea afara vreau si eu sa stiu daca am vreun drept la aceasta casa
:sorry:
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 17:00, 10 Octombrie 2010
daca bunicul traieste si casa in care locuiti e bunul sau propriu atunci poate sa va dea afara din casa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vă rog să mă ajutați cu un răspuns: dacă bunica încă trăiește, ce drept de moștenire avem noi nepoții după moartea tatălui, dacă ea nu a făcut succesiunea după moartea străbunicii? D@n@@@ D@n@@@ Nu știu cum sa încep. ....tatăl meu a murit acum 7 ani, bunica(mama lui) inca trăiește are 93 de ani, tatăl meu in certificatul de naștere la tată are ... (vezi toată discuția)
Vanzare casa amalia brezan amalia brezan buna ziua este vorba despre casa bunicii mele care are 2 copii, tatal meu care este decedat de 13 ani si sora lui (care inca traieste).casa respectiva este ... (vezi toată discuția)
Suuccesiune cu peripetii zita74 zita74 Este un caz mai special: bunica mea D-zeu s-o ierte a avut doi fii. Unchiul meu a murit inaintea mamei sale ( nu a avut copii), tatal meu a murit dupa bunica ( ... (vezi toată discuția)