avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ce implica un dosar penal?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ce implica un dosar penal?

Imi puteti da va rog cateva detalii despre implicatiile unui dosar penal? ce inseamna un dosar penal? pt ce anume se poate face un astfel de dosar? ce se intampla daca ai unul? eu sunt PFA, imi afecteaza cu ceva actvitatea daca am un dosar penal?
Cel mai recent răspuns: Julie87 , utilizator 14:00, 15 Octombrie 2010
Daca nu ati fost citata pana acum, sunt 2 variante. Ori nu exista niciun dosar penal, ceea ce inclin sa cred, ori se afla in faza de acte premergatoare, nepublica, si oricum nu va va da nimeni nicio relatie.In ceea ce priveste latura penala, eu zic sa stati linistita!
ok, multumesc mult pt raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul unei banci de a fi parte civila intr-un proces penal danilamargareta danilamargareta AM LUAT NISTE CREDITE DE LA O BANCA CU GARANTIE IMOBILIARA SI IN MOMENTUL DE FATA AVEM UN DOSAR PENAL PE ROL DEOARECE CREDITELE AU FOST LUATE PE PERSOANE ... (vezi toată discuția)
Frauda Larisa adela Vasile Larisa adela Vasile am un priten care acum 3 ani a scos bani din banca pt o familie.el avea 19 ani nu lucrase niciodata si nu avea carte de munca ei iau facut una falsa au mers la ... (vezi toată discuția)
Plangere penala Nina1 Nina1 Buna seara Am formulat plangere penala pentru infractiuni de fals si uz de fals in semnatura privata.Parte din documentele anexate la plangerea penala au fost ... (vezi toată discuția)